Țesături Blackout pentru draperii - la metru

Blackout este o țesătură cu un strat special care nu lasă lumina soarelui să treacă și astfel împiedică trecerea căldurii în cameră. Va fi potrivit pentru întunecarea și izolarea fonică a camerelor.

Și unde își va găsi utilizarea aceste draperii din țesătură blackout ? Chiar în dormitorul sau camera dvs., unde vă va asigura un somn liniștit și netulburat, în hoteluri, teatre, săli de conferințe și în multe alte spații sociale.

Confecționăm draperii blackout la comandă

Vă interesează croitoria draperiilor blackout pe măsură din lungimile oferite? Configurați o draperie blackout personalizată sau scrieți-ne cerințele dvs. pentru perdea (dimensiuni, tip selectat de blackout, metoda de atașare) și vom procesa și vă vom trimite o ofertă de preț.

Filtrați în funcție de parametri
Total 37 articole

Țesătura blackout este o alegere ideală pentru umbrirea și izolarea fonică a unei camere

Dacă sunteți în căutarea unei țesături blackout la metru, atunci sunteți pe site-ul potrivit. Goldea.ro vă va ghida printr-o gamă largă de țesături blackout în diferite culori, în gri elegant, albastru azur, bej crem, maro natural sau alb fin.

Draperiile blackout oferă pe lângă umbrirea perfectă, și alte beneficii mari. Țesătura blackout va servi de asemenea ca o variantă anti-zgomot, vă va oferi un somn dulce și profund. În zilele fierbinți de vară camera rămâne plăcut de răcoroasă, deoarece partea din spate a țesăturii blackout este prevăzută cu un strat impermeabil. Din acest fapt aceste țesături blackout reflectă lumina și împiedică pătrunderea căldurii neplăcute în cameră.


Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
840 puncte de livrare în toată România