Prosoape de calitate

Moi, pufoase și perfect absorbante, exact așa sunt prosoapele noastre de baie. Sunt fabricate doar din materiale de cea mai înaltă calitate, provin de la un producător ceh și au o greutate mare. În plus le puteți obține de la noi în multe dimensiuni. Oferim prosoape mici de mâini cu dimensiunea de 30x50 cm, prosoape mai mari de față cu dimensiunea de 50x100 cm si prosoapele de corp cu dimensiunea de 70x140 cm care vă vor usca perfect dupa baie. Toate prosoapele au o buclă practică pentru agățare.

Prosoapele de baie oferim în doua variante. Prosoape de baie din bumbac frotir și exclusive din bambus. Alegeți dintre multe culori și modele care să se potrivească perfect cu interiorul băii dvs. Majoritatea prosoapelor de baie sunt decorate cu bordură, pentru un aspect plăcut.

Vă pregăti-ți la piscină sau la mare? Oferim prosoape de plajă elegante, la dimensiuni mari de 90x160 cm sau 90x180 cm.

O categorie specială sunt prosoapele de lucru, pe care le veți aprecia în mod deosebit atunci când lucrați în atelier. Sunt durabile, practice și utile.

Total 67 articole

Prosoape de baie - calitate de la producător ceh

Oferim o gamă largă de prosoape de baie, datorită cărora dușul se transformă într-un ritual zilnic plăcut. Pielea dvs. va aprecia cu siguranță prosoapele de mâini, față și de corp din bumbac frotir sau din bambus care sunt incredibil de moi și absorbante. Oferta noastră conține și prosoape de plajă pentru întreaga familie, care se vor usca foarte repede la soare. În oferta noastră largă veți găsi la fel și prosoape de hotel sau prosoape de lucru, care sunt extrem de durabile. Oferim toate prosoapele în diferite combinații de culori atractive. Găsiți întreaga ofertă pe site-ul nostru Goldea.ro!


Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
886 puncte de livrare în toată România