Cum reclam/ returnez marfa

a) Cum se procedează la returnarea mărfurilor nesatisfăcătoare

ți cumpărat produse care nu ți se potrivesc ca dimensiune sau culoare sau pur și simplu nu Vă interesează? Nu se întâmplă nimic! Aveți 30 de zile pentru a returna coletul. Vă rugăm să trimiteți marfa la adresa de mai jos. Includeți un formular de returnare completat - descărcați aici (.pdf). Vă rugăm să împachetațisuficient mărfurile returnate  pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

După primirea mărfii, vom rambursa banii în contul bancar indicat pe formularul de retur (vă rugăm să indicați numărul contului în format IBAN împreună cu codul BIC / SWIFT). Vom rambursa banii în contul dvs. în cel mult 14 zile.

În ce condiții nu este posibilă returnarea mărfurilor în termen de 30 de zile:

Marfa pe care doriți să returnați trebuie să fie în starea în care ați primit-o. Prin urmare, mărfurile nu trebuie utilizate și nu trebuie spălate. Bunurile nu pot fi returnate atunci când este vorba de un produs pe care l-am cusut pentru Dvs. (pe baza dimensiunilor introduse de Dvs.).

Adresa pentru retur marfă:

Coletăria.ro, 93189383
Drumul Osiei 53–55
062395 București

 

b) Cum să procedați la reclamarea bunurilor comandate

Există un defect la mărfurile comandate? Puteți reclama bunuri în perioada de garanție de 24 de luni. Vă rugăm să trimiteți produsele reclamate la adresa de mai jos. Vă rugăm să atașați în pachet  protocolul de reclamații completat - descărcați aici (.pdf). În cazul în care nu aveți o imprimantă, vă rugăm să scrieți de mână datele necesare pentru a soluționa plângerea pe hârtie.

Reclamația trebuie făcută fără întârzieri nejustificate imediat ce la mărfuri apar defecte. Nu se consideră a fi defect schimbarea mărfurilor din cauza uzurii normale, a utilizării necorespunzătoare sau a oricărei deteriorări proprii.

Termenul limită pentru soluționarea reclamației este de 30 de zile și începe să curgă de la data primirii bunurilor solicitate la adresa de mai jos.

Adresa pentru trimiterea bunurilor reclamate:

Coletăria.ro, 93189383
Drumul Osiei 53–55
062395 București


Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
1340 puncte de livrare în toată România