Cearceafuri de pat din frotir - impermeabile

Dacă sunteți în căutarea cearceafurilor cu elastic care să fie impermeabile și care să nu permită pătrunderea lichidului în saltea, atunci sunteți în categoria potrivită. Este un tip de ceaceaf special care datorită stratului inferior din poliuretan impermeabil (PU), nu va permite absorbarea lichidelor și a altor impurități în saltea.

Stratul superior al cearceafului este plăcut la atingere, este realizat din bumbac 100% într-un finisaj frotir.

Cearceafurile impermeabile pe care le oferim au proprietăți excelente. În ciuda stratului impermeabil acestea pot respira și împreună cu tratamentul antibacterian asigură o igienă perfectă a patului.

Stratul inferior al cearceafului nu alunecă de pe saltea și nici nu foșnește, așa că nu ve-ți ști că este un cearceaf special impermeabil. Datorită elasticului de jur-înprejur, cearceaful înconjoară perfect salteaua până la o înălțime de aproximativ 20 cm.

Oferim cearceafuri impermeabile la dimensiuni 90x200 (pat de o persoană), 180x200 (pat dublu), și la dimensiuni de 60x120 și 70x140 cm pentru pătuț de copii. Dacă doriți doar o prelată impermeabilă care să protezeze salteaua dvs., vă recomandăm un protector pentru saltele impermeabil.

Total 15 articole

Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
916 puncte de livrare în toată România