Lenjerii de pat fabricate in Cehia

Vă aflați în secțiunea lenjerii de pat. Oferim doar lenjerii de pat de calitate, care excelează nu numai prin calitatea cusăturii, dar și prin materialele folosite. Veți fi încântați de durata lungă de viață și rezistența culorii.

Depinde doar de dvs. care lenjerie de pat vi se potrivește. În oferta noastră puteți alege dintre tipurile clasice de lenjerie de pat: din bumbac, creponată sau flanel. Cu toate acestea, dacă vă plac materialele premium, puteți alege lenjerie din bumbac satinat, damasc sau lenjerie din in, 100% naturală.

De asemenea un aspect important, atunci când alegeți lenjeria de pat este dimensiunea. Oferim lenjerii de pat cu dimensiune clasică pentru o persoană 140x200 cm, dimensiune extinsă pentru o persoană 140x220 cm sau de pat dublu lenjerie franceză 240x200 cm.

În magazinul nostru online Goldea.ro vă puteți decora întregul dormitor, astfel încât pe lângă lenjerii de pat vă oferim și cearceafuri de pat de calitate

 

Total 237 articole

Lenjerii de pat de calitate - o gamă largă de materiale și modele

Dacă sunteți în căutarea lenjeriilor de pat de calitate, vă aflați bine în magazinul nostru online Goldea.ro. Oferim o gamă largă de lenjerii, atât din punct de vedere al materialului, cât și al modelelor. Sunt foarte preferate lenjeriile de pat în nuanțe violet, negru, alb, gri sau albastru.

Cele mai multe lenjerii de pat sunt cu fermoar practic pentru închidere

Pe lângă lenjeriile de pat clasice pentru o persoană, oferim și lenjerii de pat pentru o persoană extinse și pentru pat dublu. De asemenea oferim lenjerii de pat franceze, adică lenjerii de pat pentru un pat dublu, care în loc de două pături separate oferă una mare pentru două persoane. În oferta noastră veți găsi dimensiunile clasice de o persoană: 140x200 cm și 140x220 cm și pentru pat dublu: 200x200 cm, 220x200 cm, 220x240 cm și 200x240 cm.


Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
866 puncte de livrare în toată România