Textile de casă Goldea de la producător ceh

Doriți să vă faceți casa sau apartamentul mai plăcut și mai comfortabil? Atunci sunteți chiar pe site-ul potrivit Goldea.ro! Pe site-ul nostru de textile pentru casă, puteți alege dintr-o ofertă unică care este una dintre cele mai răspândite din punct de vedere al sortimentului.

Oferta noastră include draperii de calitate la bucată, lenjerii de pat, cearcefuri de patprotecție saltea, pernepilote și fețe de perne/perinuțe, prosoape de mâini și prosoape de baie, covorașe pentru WC și baie, rogojini de spumă și fețe de masă, șorturi de bucătărie, perne și pernuțe pentru scaun, umpluturi, vatelin și spumă

Oferim confecționarea produselor pe măsură personalizată. Ce este confecționarea pe măsură? Firma noastră se poate mândri avînd ateliere proprii de cusut, datorită căruia suntem capabil să confecționăm de exemplu draperii, fețe de masă, fețe de perne și alte textile pentru casă comform dimensiunilor Dvs. proprii. Ne puteți contacta pe e-mail sau telefon. Croitoarele noastre subliniază calitatea și precizia cusutului pentru fiecare comandă. Majoritatea comenzilor reușim să confecționăm în aproximativ 6 zile lucrătoare.

Filtrați în funcție de parametri
Total 2498 articole

Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
866 puncte de livrare în toată România