Protecţie saltea de calitate - pentru copii, adulți și seniori

Protecția impermeabilă a saltelei protejează salteaua de murdărie și uzură, și nu va permite absorbarea lichidelor în saltea. Protecția impermeabilă care este așezată sub cearșafuri,este prevăzută cu 4 elemente de prindere elastice la colțuri, datorită cărora este posibilă fixarea la saltele de diferite grosimi.

Stratul superior a protecției este confecționat din bumbac 100%, cu un finisaj Terry. Stratul funcțional impermeabil este fabricat din poliuretan 100% (PU) cu tratament antifungic, datorită căruia protectorul este respirabil și antibacterian. Materialele folosite au certificat Oeko-Tex Standard 100.

Protecțiile impermeabile pe care le oferim sunt produse Cehe de calitate. Veți aprecia proprietățile lor excelente, care includ o durată lungă de viață, posibilitatea de a fi spălate la temperatură până la 95°C și uscare în uscătoare, respirabilitate și tratament antibacterian și antifungic.

Oferim protecții în dimensiuni pentru aproape toate saltelele. Cele mai solicitate dimensiuni sunt 90x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200 cm. Dacă vă lipsește orice dimensiune, scrieți-ne și vom adapta protectorul la nevoile dumneavoastră.

Pentru a proteja salteaua vă recomandăm de asemenea, cearșaf Terry impermeabil care are o funcție la fel ca protecția impermeabilă a saltelei, acest cearceaf are un avantaj că este protector și o cearșaf într-una.

Total 13 articole

Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
892 puncte de livrare în toată România