Țesături de calitate - disponibile la metru

Cusutul este hobby-ul dvs și ați decis să coaseți o piesă nouă de design pentru casa dvs.? Sunteți croitoreasă profesionistă și coaseți produse la comandă? Oricum ar fi, suntem foarte încântați că meșteșugul tradițional ceh este încă viu. Și suntem foarte fericiți că ne-ați vizitat pentru a cumpăra țesături la metru. Mizăm pe menținerea tradițiilor.
 
Oferim o gamă largă de materiale și culori. Îți plac clasice precum pânza de bumbac, crep, pluș și fleece? Sau preferați materiale mai noi sub formă de monede sau Blackout? Dacă decideți să cumpărați țesături din bumbac, acestea au certificat de calitate Oeko-Tex 100. Ce înseamnă asta? Nu au fost utilizate produse chimice dăunătoare în producția lor și îndeplinesc cerințele internaționale maxime pentru calitate și siguranță a sănătății.
 
Fiecare țesătură este diferită. Fiecare este original. Cu toate acestea, toate au un lucru în comun - calitatea înaltă. Vă rugăm să alegeți.

Filtrați în funcție de parametri
Total 513 articole

Țesăturile la metru și utilizarea lor.

Din gama noastră largă de țesături la metru de la un producător ceh își poate alege chiar fiecare. Puteți alege dintr-o gamă largă de materiale, de la bumbac, șezlonguri, țesături impermeabile pentru parasole, țesătură damasc, țesătură teflon, țesături creponate și țesături de tapițerie. În funcție de nevoile dvs, puteți alege dintr-o gamă largă de modele și culori. Oferim țesături pentru orice ocazie.

Perdelele și draperiile din țesăturile noastre, vă vor face o schimbare plăcută în casa dvs.. Cu țesăturile de tapițerie, veți da o viață nouă băncilor, scaunelor și canapelelor vechi. Coaseți-vă propriile fețe de masă originale sau suporturi sub farfurii. Vaše blízké zase jistě potěší ručně vyrobené šátky, peněženky a nejmenším vykouzlete úsměv na tváři neokoukanými hračkami. Pokud máte rádi například francouzský styl Provence, není problém sjednotit celý interiér, v jednom „duchu“. V ložnici Vás potěší  nadýchané levandulové povlečení, fialkové záclony a závěsy, v obývacím pokoji zase zdobené polštáře. Staňte se módní designérkou svého domova a zútulněte si ho podle Vašeho gusta s metrážovými látkami z Goldea.cz.


Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
866 puncte de livrare în toată România