Cearceafuri de pat de calitate

Vă interesează calitatea cearceafurilor? Dacă da, sunteți la locul potrivit. Oferim doar cearceafuri cehe de calitate, care au o viață lungă și trainică, învelesc perfect salteaua și sunt plăcute la atingere. Oferim cearceafuri în mai multe culori, astfel încât să puteți asorta perfect cearceaful cu lenjeria de pat.

Veți găsi la noi mai multe tipuri de cearceafuri. Cele mai cunoscute și cele mai vândute sunt cearceafurile Terry. Dar nu trebuie să uităm nic de cearceafurile jerseu, care sunt de asemenea populare din cauza suprafeței netede și plăcute. În ultima perioadă vin în prim planul popularității cearceafurile de bumbac clasice, din bumbac 100%, pe care le oferim atât cu, cât și fără cauciuc (prelate). De asemenea, oferim o variantă mai luxoasă și aceasta este cearceafuri de damasc.

Oferim cearceafuri pentru saltele în multe dimensiuni. De la pat simplu clasic, cu saltea de 90x200 cm, pat dublu cu dimensiunea de 180x200 cm până la dimensiunile patului atipic. Nu am uitat nici de cearceafurile de pătuț pentru copii. Cele mai multe cearceafuri din oferta noastră sunt cearceafuri cu elastic. Pentru aceste tipuri de cearceafuri sunt trecute dimensiunile saltelelor pentru care sunt potrivite. Pentru cearceafuri fără elastic, specificăm dimensiunea cearceafului.

Total 298 articole

Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
762 puncte de livrare în toată România