Cearceafuri de pat de calitate

Vă interesează calitatea cearceafurilor? Dacă da, vă oferim cearceafuri de calitate care au o durată de viață lungă, înconjoară perfect salteaua și sunt plăcute la atingere. Oferta este în multe culori și modele, astfel încât să puteți asorta perfect cearceaful cu restul lenjeriei de pat.

În ofertă Veți găsi mai multe tipuri de cearceafuri. Cele mai cunoscute și cele mai vândute sunt cearceafurile din frotir. Dar nu trebuie să uităm nic de cearceafurile Jersey, care sunt de asemenea populare din cauza suprafeței netede și foarte plăcute la atingere. În ultima perioadă vin în prim planul popularității cearceafurile din bumbac clasic, sau cearceafurile din damasc. 

Oferim cearceafuri pentru saltele în multe dimensiuni. De la pat simplu clasic, cu saltea de 90x200 cm, pat dublu cu dimensiunea de 180x200 cm până la dimensiunile atipice. Nu am uitat nici de cearceafurile pătuț pentru copii. Cele mai multe cearceafuri din oferta noastră sunt cearceafurile cu elastic pe margini.

Dimensiunile cearceafurilor care oferim sunt dimensiunile suprafeței salteli. Cearceafurile sunt confecționate ca să cuprindă saltele cu înălțimea 20 cm, 25 cm și 40 cm.

Total 211 articole

Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
866 puncte de livrare în toată România