Cearceafuri de pat din frotir de calitate

Țesătura tip frotir aparține între cele mai populare materiale pentru confecționarea cearceafurilor pentru saltea. Materialul frotir este calduroas, extensibil și plăcut la atingere, ve-ți aprecia aceste cearceafuri din frotir mai ales in sezonul mai rece. Cu toate acestea, datorită absorbției ridicate a bumbacului, sunt potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului.

În oferta noastră ve-ți găsi cearceafuri de pat în diferite culori și dimensiuni. Au o greutate mare de 195 g/m2, astfel încât cearceaful nu se adună, rămâne fix pe saltea așa cum a fost așezat.

Cearceaful este fabricat din material tricot frotir de calitate, partea superioară este din 100% bumbac, urzeala (80%) bumbac și (20%) poliester și de acea matereialul este rezistent și extensibil în același timp.

Banda elastică cusută în tunel pe margini de jur înprejur înconjoară perfect salteaua cu înălțime până la 25 cm. Datorita elasticului de jur împrejur acoperirea patului va fi rapidă și comodă. Aceste cearceafuri din frotir nu trebuie călcate.

Cele mai populare dimensiuni sunt: 90x200 cm, 140x200 cm, 180x200 cm și 200x200 cm. Oferim și dimensiuni atipice. În varianta FROTIR oferim și cearceafuri din frotir pentru pătuț.

Cearceafurile din frotir sunt produse de calitate cehă. Satisfacția d-voastră este o prioritate pentru noi, motiv pentru care punem un mare accent pe calitatea materialelor

Total 27 articole

Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
892 puncte de livrare în toată România