Despre noi

tým Goldea

Suntem un magazin online ceh cu o gamă largă de oferte a materialelor textile la metru de calitate. Operăm pe piață din anul 2016, până în prezent am deservit peste 40.000 de clienți. Din anul  2016, desfăşurăm activitati comerciale pe internet în Republica Cehă (Goldea.cz) și Slovacia (Goldea.sk), iar în anul 2020 ne-am extins domeniul de aplicare pe piața maghiară (Goldea.hu) și, de asemenea, pe piața din România (Goldea.ro).

Dispunem de o gamă largă de oferte a produselor unice

Datorită întregii noastre echipe, entuziasmului și muncii neobosite și mai ales datorită dvs., clienților noștri, ne-am dezvoltat într-un retailer online de top al sortimentului oferit, în principal fețe de masă și fețe de pernă. Vă place indeosebi oferta noastră unică de lenjerie de pat, cearșafuri sau perdele. Dorim să Vă menționăm şi oferta noastră de materiale textile la metru, în principal materiale textile din bumbac.

Ateliere proprii de cusut

Principalul nostru avantaj este că realizăm singuri o mare parte din produsele oferite, prin urmare oferim produse cehe de calitate. Prin achiziționarea în magazinul nostru online, veți sprijini meșteșugul tradițional ceh - materiale textile făcute manual. Datorită atelierelor de cusut, putem oferi o gamă cuprinzătoare de materiale textile în multe dimensiuni obişnuite și atipice. Pentru unele produse, puteți utiliza posibilitatea de producție adaptată cerințelor și dorințelor dvs.

Mulțumiri

Datorită dvs., clienților noștri, avem spațiul pentru a ne îmbunătăți în mod constant magazinul online și pentru a aduce noi produse și designuri noi. Vom continua să urmărim tendințele actuale și noile colecții de materiale textile pentru a vă putea oferi cele mai bune din cea mai înaltă calitate. Vă mulțumim tuturor pentru încredere și pentru achiziția dvs. din magazinul nostru online Goldea.ro.

  • Suntem o marcă cehă
  • Confecționăm la dimensiuni personalizate
  • 3000+ recenzii ale magazinului
  • Produse unice
  • 30 de zile drept de retur
  • Transport gratuit
    de la 300 lei