Prosoape bucătărie de calitate

Oferim o gamă largă de prosoape de bucătărie, dintre care poate alege fiecare gospodină. Dacă vă interesează prosoape de înaltă absorbție și calitate, vă recomandăm prosoapele de bucătărie din bambus. Preferați un preț mic? Prosoapele clasice din bumbac vor satisface cerințele dvs., prețul lor începe de la 8,67 LEI.

Prosoapele de bucătărie din oferta noastră nu sunt doar practice, sunt și un element decorativ interesant al bucătăriei dumneavoastră. În plus, ne pasă de calitatea produselor oferite, astfel încât toate prosoapele de bucătărie sunt de la un producător ceh.

Filtrați în funcție de parametri
Total 34 articole

Prosoape de bucătărie de la producător ceh

Prosoapele de bucătărie sunt o parte esențială a fiecărei gospodării. Oferim o colecție variată de prosoape de bucătărie, care sunt disponibile în culori frumoase și cu modele sau broderii interesante. În plus, prosoapele de bucătărie oferite sunt cu adevărat absorbante, moi și de înaltă calitate.

Tipuri de prosoape bucătărie oferite

Alegeți prosoape care să fie un plus plăcut la interiorul bucătăriei dvs. Depinde doar de dvs., dacă alegeți prosoape cu model waffle, bumbac, sau prosoape cu fibră de bambus.

Modele și culorile prosoapelor oferite sunt la dispoziție în multe variante de culori și motive, astfel încât să vă puteți uni bucătăria într-un singur stil.

În magazinul nostru electronic Goldea.ro puteți alege prosoape în diferite nuanțe de galben, portocaliu, roșu, violet, verde, albastru, maro, gri sau negru. În cea ce privesc modelele, sunt foarte plăcute prosoapele din bumbac model waffle cu brodării, levandă, oregano, busuioc, căpșuni, zmeură sau floarea soarelui. La fel prosoapele din bumbac, puteți alege dintre mai multe motive de inprimare.


Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
860 puncte de livrare în toată România