Fețe de masă de Crăciun

O parte inseparabilă a Crăciunului este o masă decorată festiv, pe care nu poate lipsi o față de masă în culori și motive de Crăciun. De aceea v-am pregătit o ofertă unică de fețe de masă de Crăciun, pentru mese cu colțuri, rotunde sau ovale. Oferim fețe de masă cu simboluri tradiționale de Crăciun, fulgi de zăpadă, steluțe, brazi de Crăciun, reni sau îngerași, dar și fețe de masă de Crăciun de lux cu sclipici argintiu sau auriu.

Fețele de masă de Crăciun sunt confecționate din panza de bumbac sau din țesătură decorativă spaniolă Loneta. Fețele de masă din oferta noastră sunt produse cehe de calitate, cu motive moderne originale, pe care le puteți cumpăra doar în magazinul nostru online Goldea.ro. Oferim fețe de masă în multe dimensiuni, dar dacă nu ați găsit dimensiunea necesară, puteți alege propria dimensiune la majoritatea fețelor de masă de Crăciun oferite, și atunci vom confecționa fața de masă după dimensiunile dvs. proprii.

De asemenea, vă recomandăm la fețele de masă de Crăciun să vă cumpărați și naproane de masă sau suporturi farfurii, toate de asemenea în motive de Crăciun.

Filtrați în funcție de parametri
Total 164 articole

Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
886 puncte de livrare în toată România