Lenjerie de pat din bumbac fabricate in cehia

Lenjeria de pat din bumbac este cel mai popular și cel mai vândut tip de lenjerie de pat din oferta noastră. Te întrebi de ce lenjeriile de bumbac sunt încă atât de populare? Acest lucru se datorează în principal proprietăților excelente ale materialului natural utilizat - bumbacul. Lenjeria de pat este cusută din bumbac 100%, care este plăcut și neted. Proprietățile de bază ale așternutului din bumbac constau în absorbția excelentă a umidității și posibilitatea utilizării pe tot parcursul anului. Pe timp de iarnă menține căldura iar vara răcorește plăcut. Datorită materialului natural (100% bumbac), așternutul este destinat și persoanelor alergice.

Lenjeria de pat din bumbac pe care o oferim este de înaltă calitate. Este o lenjerie de pat de la un producător ceh cusută dintr-o țesătură de bumbac de calitate, care cântărește 145 g/m2. Prin urmare, la această lenjerie vă garantăm durată de viață îndelungată, rezistență ridicată precum și rezistență la decolorare. Puteți spăla lenjeria la temperaturi mai ridicate, chiar până la 60 ° C.

Oferim lenjerie de pat din bumbac atât în modele monocolore, cât și cu model. Dintre dimensiuni, puteți alege lenjeria de pat pentru pat simplu clasic (140x200 cm), pat simplu dar extins (140x220 cm) sau un pat dublu (240x200 cm). Dacă nu ați ales din oferta noastră permanentă, Vă putem confecționa lenjerii de bumbac din orice material din oferta noastră.

Total 155 articole

Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
892 puncte de livrare în toată România