Textile la metru

Oferta noastră de materiale textile este foarte variată. Oferim o gamă largă de țesături, perdele, pluș și blană falsă, fețe de masă din PVC și vată/vatelină. Cele mai bine vândute țesături includ țesături 100% bumbac  sau țesături decorative. Oferim ambele materiale din țesături într-un desing de o singură culoare sau inprimate cu un model de culoare permanentă de înaltă calitate.

Începem să tăiem țesături de la 0,5 m. În stoc avem nenumărate role de țesături la 20 m lațime. Avem pregătite pentru voi și materiale nestandarizate care pot fi folosite pentru haine de lucru. Țesăturile speciale includ de exemplu țesături din teflon, care au un tratament cu teflon care respinge apa și este rezistent la contaminarea fluidelor.

Nu contează dacă ești croitoreasă profesionistă sau amateră. Pe pagina noastră de textile de casă veți găsi o gamă foarte largă de materiale și culori. Credem că calitatea noastră de prima clasă va satisface chiar și cei mai pretențioși clienți. Toate produsele pe care le oferim sunt produse Cehe de calitate.

Filtrați în funcție de parametri
Total 655 articole

Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
750 puncte de livrare în toată România