Pilote cu umplutură de fibre goale

Vă oferim o gamă largă de pilote în mai multe variante. Depinde dacă căutați pilotă de vară, de iarnăpe tot anul sau chiar pilotă pentru pătuț de copii. Acestea se  caracterizează prin moliciune, pufositate și sunt perfecte pentru arergici și asmatici. Husele au un certificat OEKO-Tex Standard 100, acest lucru garantează că sunt fabricate din materiale care nu deunează sănătăți. Vă oferim pilote de calitate cu umplutură de fibre goale de la producător ceh și ne străduim ca alegerea să fie exact după gustul și dorințele dvs

Oferim pilote în dimensiuni comune 140x200 cm, 140x220 cm și 200x240 cm. Vă recomandăm să cumpărați și o pernă de calitate pentru fiecare pilotă. Oferim perne din aceleași colecții ca și pilote.

Filtrați în funcție de parametri
Total 14 articole

Pilote din fibre goale cehe

Toate pilotele noastre sunt fabricate din fibre goale și provin de la un producător ceh. De ce fibrele goale sunt cele mai bune pentru somn? Acest material se află în pilote sub formă de biluțe albe cu un diametru de 3 până la 5 mm, și are proprietăți excelente. Bilele din poliester (PES) nu îsi pierd forma nici după spălare și pilota va fii pufoasă încă mulți ani. Fibrele goale sunt de asemenea un material excelent pentru persoanele care suferă de alergii. Nu irită și reduce semnificativ apariția tuturor tipurilor de alergeni.

 

Cum să alegeți dimensiunea

Atunci când cumpărați lenjerie de pat parametrul de bază este dimensiunea. Cea mai comună dimensiune este de 135 × 200 cm. Această dimensiune corespunde unui pat clasic de o persoană. Dacă este necesar, oferim și o versiune extinsă în dimensiunile de 140 × 220 cm.

 

Cum să alegeți tipul de pilotă în funcție de sezon

O pilotă moale și pufoasă te invită la o relaxare îndelungată. Cum să o alegi pe cea potrivită pentru tine? Înainte de a cumpăra o pilotă, gândiți-vă dacă o veți folosi pe tot parcursul anului sau veți aprecia mai mult varianta de iarnă și vară.

 

1) Pilote pe tot parcursul anului

Cel mai popular tip de pilote sunt pilotele universale pe tot parcursul anului. Pilotele care măsoară 140 × 200 cm cântăresc între 1000 și 1200 g. Dacă nu dormiți într-o cameră prea rece, o pătură pe tot parcursul anului vă va fi pe deplin suficientă.

 

2) Pilote de vară

Aceste pilote au o greutate de umplere de aproximativ 500 g și sunt concepute pentru nopțile calde de vară. Pilotele de vară sunt subțiri și foarte ușoare. Te vor încălzi ușor, sunt respirabile și nu vei transpira sub pătură.

 

3) Pături de iarnă

Dormi într-o cameră rece și îți place să fi la căldură? Atunci vă recomandăm să cumpărați o pătură de iarnă. Acest tip de pătură este cea mai grea, cântărind aproximativ 1500 g. Puteți fi sigur că vă va încălzi chiar și în cea mai rece noapte.


Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
894 puncte de livrare în toată România