• Acasă
 • Blog
 • Crăciunul se apropie. Cumpărați în timp textile de casă și cadouri de Crăciun

Postat în data 13.10.2021

Crăciunul se apropie. Cumpărați în timp textile de casă și cadouri de Crăciun

Crăciunul se apropie cu pași repezi. Pregătiți-vă pentru el în timp. Decorați-vă interiorul cu textile de casă frumoase și faceți cadouri originale pentru cei dragi. Acum este cel mai bun moment pentru cumpărături.

Avem încredere în munca manuală tradițională

Calitatea produsului este foarte importantă pentru noi. De aceea, fiecare față de masă, față de pernă, lenjerie sau draperie trebuie măsurate, tăiate și cusute de croitoresele noastre pentru dvs. Câteva din produsele noastre le oferim în stoc. Acestea livrăm a doua zi după comanda dvs. Apoi sunt produsele pe care le confecționăm pe baza cerințelor dvs. în atelierele noastre de cusut. Trebuie să avem suficient timp pentru confecționare. Mai ales acum, înainte de Crăciun.

Pregătiți-vă pentru Crăciun în timp

„Două săptămâni înainte de Crăciun, nu am nimic cumpărat și curieri nu au timp să livreze coletele”, vă plângeți în fiecare an? De data aceasta va fi altfel. Înpreună o facem cu succes. Trebuie doar să ne ajuți puțin. Cum? În fiecare zi suntem mai aproape de Crăciun și capacitățile atelierelor noastre de cusut se umple încet. Acum vom confecționa produsele pe măsură personalizate pentru dvs. în termen de 7 la 9 zile. Cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, timpul de livrare se prelungește treptat. Pentru a avea un interier perfect decorat și cadourile cumpărate în timp, comandați acum din colecțiile de Crăciun și alte produse confecționate pe măsură. Vă puteți face o bucurie, de exemplu cu fețe de masă de Crăciun sau lenjerii de Crăciun. De aceste sărbători de Crăciun puteți în liniște vă vă bucurați de atmosfera sărbătorilor. Anul acesta sa meritat să începeți pregătirile mai devreme, sunteți de acord?

Confecționăm pentru dumneavoastră din țesături la metru

Doriți să vă decorați interiorul cu textile de casă originale? Vom fi bucuroși să vă ajutăm în acest sens. Alegeți una dintre țesăturile noastre la metru, scrieți-ne ideea dvs. și vom începe lucrul. Din țesăturile cu motive de Crăciun vom confecționa pentru dvs., fețe de masă, suporturi farfurii, naproane, fețe de pernă, draperii, lenjerii și alte decorațiuni. Puteți alege dintre țesături cehe, italiene și spaniole de calitate, pânză de bumbac sau organza. Fiecare țesătură este diferită. Fiecare este originală. Cu toate acestea toate au un lucru în comun. Datorită calității lor de manoperă, produsele confecționate din aceste țesături vă vor face bucurie mulți ani și vor arâta în continuare perfect.

Ce textile de casă vom confecționa pentru dvs. pe măsură?

Cât de ușor puteți cunoaște, care produse confecționăm pentru dvs. pe măsură?

 • Uitați-vă pe site-ul nostru
 • Alegeți o categorie din textile de casă (lenjerie de pat, perne, draperii.....)
 • Pe pagina principală la filtrare de produse, alegeți „Vom coase pentru dvs.”
   

Cu bucurie vom confecționa produsele acestea în funcție de cerințele dvs.

Nu ezitați cu achiziționarea, comandați acum și bucurați-vă de sărbătorile de Crăciun cu Goldea.

 • Suntem o marcă cehă
 • Confecționăm la dimensiuni personalizate
 • 3000+ recenzii ale magazinului
 • Produse unice
 • 30 de zile drept de retur
 • Transport gratuit
  de la 300 lei