Postat în data 5.9.2023

Bine ați venit la noua Goldea

nová-goldea

Vă prezentăm noua înfățișare a site-ului și a magazinului online Goldea. După șapte ani de la înființarea companiei, am decis să ne îmbunătățim prezentarea online și să îi dăm un stil vizual nou. Acesta reflectă bucuria, inspirația, sentimentul de familie, ambientul de acasă și calitatea cehă. Adică,valori pe care Goldea se bazează de mult timp. Nu este vorba doar de un nou logo sau de o nouă schemă de culori. Vrem să fim unici și vrem să fim vizibili.

Cele mai mari schimbări se referă la magazinul nostru online, care în noul său concept, oferă un mod și mai plăcut de a face cumpărături, precum și o mulțime de noi surse de inspirație pentru o viață confortabilă și modernă. La urma urmei, noul nostru slogan este Coasem pentru bucuria de acasă.

În continuare vindem produse de calitate în domeniul lenjeriei de pat și al textilelor de casă, cusute de croitoresele cehe. Dar acum puteți să le vizualizați mai bine, să citiți recenziile utilizatorilor, să vă creați propriile liste de produse preferate la care puteți reveni și pe care le puteți cumpăra cu ușurință mai târziu. Iar acea inspirație promisă pentru dvs. o vom concentra într-un nou loc. Peretele de inspirație și alte facilități, o să vă prezentăm oficial în doar câteva zile.

Spuneți-ne, cum vă place Noua Goldea! Așteptăm cu nerăbdare comentariile și sugestiile dvs.

  • Suntem o marcă cehă
  • Confecționăm la dimensiuni personalizate
  • 3000+ recenzii ale magazinului
  • Produse unice
  • 30 de zile drept de retur
  • Transport gratuit
    de la 300 lei