Știți ce material de foaie este potrivit pentru primăvară și vară?

Mulți dintre noi au impresia că alegerea cearșafurilor nu contează cu adevărat, dar contrariul este adevărat. Care este diferența crucială, vă întrebați? Astăzi, vă vom spune cum să alegeți cearșaful potrivit pentru a vă spori confortul în timpul somnului. Vă vom arăta, de asemenea, la ce trebuie să fiți atenți și ce trebuie să evitați cu desăvârșire.

  

Care este cea mai frecventă greșeală pe care o facem?

Atunci când alegem cearceafuri, de obicei ne uităm doar la cerințele de bază, care includ dimensiunea și culoarea. Cu toate acestea, adesea neglijăm materialul din care este confecționată foaia. În primul rând, contează calitatea materialului, care, în cele mai multe cazuri, se poate observa după prima spălare. Cu toate acestea, în plus față de calitate, depinde și de tipul de material în sine, deoarece fiecare material este specific în caracteristicile sale și este potrivit pentru un anumit sezon.

Ce foi sunt potrivite pentru iarnă?

Iarna, vă recomandăm să cumpărați cearceafuri din microfibră sau cearceafuri din bumbac buclate. Cearșafurile din microfibră se caracterizează în special prin moliciune și căldură, care asigură un confort maxim în timpul iernii. Pe de altă parte, nu recomandăm utilizarea acestui tip de cearșaf în timpul verii, din cauza căldurii sale ridicate. Pentru cei care preferă produsele din bumbac, vă recomandăm cearceafurile din bumbac pentru iarnă.

  

Ce opțiune să alegeți pentru vară?

În timpul verii, vă recomandăm să folosiți cearceafuri din bumbac 100%. Cea mai potrivită opțiune este un cearșaf de bumbac neted, care este plăcut răcoros vara. Spre deosebire de cearceafurile din microfibră, nu veți transpira într-un cearceaf din bumbac în nopțile călduroase de vară.

Ce foi puteți cumpăra de la noi?

Toate foile noastre sunt certificate cu certificatul CZECH QUALITY.

                                                                                                                                 


Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
893 puncte de livrare în toată România