Protector saltele pentru copii

Protectorul impermeabil pentru saltele este un plus excelent pentru orice pătuț. Protejează salteaua pentru nu numai de murdărie dar și de scurgeri de lichid în saltea. Oferim protecții impermeabile pentru pătuț în două dimensiuni comune: 60x120 și 70x140 cm.

Protecția pentru saltea este fabricată din materiale care nu dăunează sănătăți cu certificatul Oeko -Tex Standard 100 (potrivit și pentru copiii cu vârsta sub 3 ani). Partea superioară este confecționată dintr-un bumbac 100% cu finisaj terry, iar partea inferioară este prevăzută cu o acoperire impermeabilă din poliuretan (PU).

Oferim protecți saltele pentru pătuțuri fabricate în Cehia. Principalele avantaje ale acestor protecții de calitate sunt, rezistență lungă, respirabilitatea excelentă, tratamentul antibacterian și posibilitatea spălării până la 95°C.

Protecția saltelei este atașată la saltea cu o gumă elastică. Dacă această soluție nu vi se potrivește și doriți să protejați salteaua de murdărie și scurgeri de lichide, vă recomandăm o pătură impermeabilă pentru pătuț.

Filtrați în funcție de parametri
Total 2 articole

Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
860 puncte de livrare în toată România