Perdele de blackout - o garanție a somnului perfect pentru întreaga familie

Potrivit medicilor, întunecarea perfectă a dormitorului este importantă pentru ca creierul nostru să se odihnească. Mai ales dacă locuiți în centrul orașului și luminile lămpilor stradale, ambulanțele și mașinile de poliție bat în geamurile voastre. Cumpărați-vă  o perdea de blackout și vedeți cum crește calitatea somnului. Mai jos vă vom sfătui despre cum să le alegeți și la ce să fiți atenți.

De ce să cumpărați perdele de blackout?

Dacă sunteți lark, trebuie să întunecați corect camera înainte de a merge la culcare. De ce? Pentru cateva motive. Cantitatea de lumină afectează calitatea somnului; profunzimea și lungimea sa, ne afectează indirect sănătatea mentală și fizică. De multe ori nici nu trebuie să-ți dai seama că lumina din afară te deranjează, dar cât timp a trecut de când ai dormit cu adevărat de minune și te-ai odihnit? Poate că dormitorul tău este încă prea luminos. În special perdelele luminoase confecționate din materiale ușoare permit trecerea la o cantitate relativ destulă a lumini.

Un alt motiv este reducerea cantității de zgomot din stradă. Unele perdele de blackout, în același timp pot și izola fonic încăperea. Acestea sunt în principal perdele cu o parte cauciucată, pe care le vom menționa mai jos. Pentru un somn de calitate, perdelele mai negre mai negre sunt mult mai potrivite decât perdelele obișnuite.

Draperie Blackout - YY-33 striat

Cum să alegi perdelele de blackout?

Înainte de a cumpăra, trebuie să vă pregătiți în avans pentru diverse situații și să vă gândiți la condițiile pe care le aveți. De exemplu, este important să vă gândiți la calitatea și rezistența cornișei, care s-ar putea să nu ducă greutatea perdelei de blackout. Este un material foarte greu. Gândiți-vă, de asemenea, la modul de fixare, ca și în cazul altor perdele, astfel încât perdeaua să nu poată fi trasă ușor din galerie, ceea ce este mai ușor datorită greutății ei, comparativ cu bumbacul ușor.

Pentru o întunecare 100%, alege țesături de culoare închisă care nu vor străluci în cameră și vor reflecta lumina. Pentru dimensiuni, luați în considerare posibilitatea pledării. Dacă doriți ca perdeaua să se onduleze în mod natural, înmulțiți cu 1,5 lățimea zonei pe care doriți să o acoperiți de perdea. Apoi obțineți lățimea finală a perdelei. În aceste cazuri, vă recomandăm să alegeți perdele de blackout făcute la comandă. Puteți adăuga, de asemenea, o perdea clasică la fereastră.

Ce materiale sunt utilizate pentru confecționarea perdelelor de blackout?

Perdelele de blackout sunt realizate în cea mai mare parte din țesătură artificială - poliester, care poate fi spălată la 30 - 40°C. Țesăturile diferă ca greutate, eficiența întunecării și structura materialului. În e-shopul nostru vă oferim primar două tipuri de țesături de blackout.

Materialul cu marcaj BL este în trei straturi. Stratul întunecos de blackout este situat la mijloc și este acoperit de două straturi de țesătură obișnuită. Aceste perdele de blackout sunt interesante pentru aspectul lor mai luxos, care este determinat în principal de stratul de acoperire exterior. Țesătura este populară deoarece are aceeași culoare pe ambele părți. Oferim perdele în multe culori și modele.

Țesătura cu marcajul YY este din două straturi și unul dintre straturi este cauciucat, ceea ce crește eficiența opririi luminii, precum și izolarea fonică. Cu toate acestea, acest strat are o culoare diferită pe de altă parte și, prin urmare, efectul vizual poate fi oarecum deranjant. În e-shopul nostru, oferim această țesătură doar cu o lățime de 140 cm, țineți cont de acest lucru atunci când comandați o perdea  de blackout și când introduceți dimensiunea dorită.


Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
894 puncte de livrare în toată România