Postat în data 3.3.2023

Goldea pregătește noutățile de primăvară

Noi țesături decorative, noi culori proaspete și noi motive de imprimare. Iată cum ne pregătim pentru sărbătorile de primăvară. Când să vă înveseliți apartamentul cu noi accesorii textile dacă nu cu trezirea naturii și cu razele calde ale soarelui?

 

 

Una dintre oportunitățile de a vă reînnoi și de a vă îmbunătăți casa este Paștele care se apropie. Pentru această ocazie festivă am pregătit două motive inedite. Unul dintre ele este reprezentat de flori de primăvară pe un fundal alb, iar celălalt de iepurași veseli de Paște cu puișori gingași și ouă colorate. Nu trebuie decât să așezați fața de masă pe masă și să întâmpinați colindătorii.

La începutul anului a existat un interes atât de mare pentru noile imprimeuri de primăvară, încât două dintre cele patru motive au fost complet epuizate. Dar nu vă faceți griji, încă refacem stocul și vă puteți înveseli apartamentul ca de exemplu, cu viața în natură sau flori înflorite de primăvară.

Imprimeurile sunt, de asemenea, populare în categoria țesăturilor pentru copii, deoarece aceștia se pot bucura de fiecare motiv colorat. Animalele sunt deosebit de populare, motiv pentru care am pregătit trei motive noi. Animale în junglă, în safari și în vacanță.

Există, de asemenea, un interes tot mai mare pentru țesăturile monocrome, așa că pregătim o paletă de culori complet nouă de pânze clasice din bumbac. Urmărim tendințele modei și alegem noi nuanțe pentru dumneavoastră. Fiți cu ochii pe magazinul nostru online, unde vor apărea treptat noi produse.

Una dintre noutățile primăverii este țesătura decorativă monocromă de înaltă calitate Rongo. Este țesută fără cusur pe ambele fețe și frumos combinată, astfel încât este potrivită în special pentru coaserea perdelelor și pernelor. Țesătura este fabricată din 100% poliester, este ușor de întreținut și nu necesită călcare.

Oferim țesături Rongo în culoarea burgundy, care este cea mai apropiată de culoarea anului din acest an, numită Magenta, precum și în multe culori strălucitoare de primăvară. Verdele aprins, culoarea caisei, galbenul, albastrul cerneală vor înveseli interiorul, în timp ce culorile naturale discrete vor face să iasă în evidență pereții albi sau piesele de mobilier de design.

Ne bucurăm că Goldea continuă să se dezvolte, iar numărul clienților și al comenzilor noastre crește cu zeci de procente. Simțim acest lucru ca pe un mare angajament, așa că pregătim pentru dumneavoastră o nouă grafică, un nou site și un logo nou. Așteptăm deja cu nerăbdare reacțiile dumneavoastră!

 

Michal Kempa și Ondřej Boček, proprietari ai rețelei de magazine electronice Goldea

  • Suntem o marcă cehă
  • Confecționăm la dimensiuni personalizate
  • 3000+ recenzii ale magazinului
  • Produse unice
  • 30 de zile drept de retur
  • Transport gratuit
    de la 300 lei