Postat în data 31.10.2022

Noutăți între motivele de Crăciun

Motivul acestui Crăciun este combinația de alb și negru.Oricât de neobișnuită ar părea combinația acestor culori cu Crăciunul, de motivul brazi negri pe alb vă veți îndrăgosti pur și simplu. Acest motiv arată foarte bine pe o suprafață mare a lenjeriei de pat, precum foarte frumos și pe față de masă dar chiar și pe o suprafață mai mică a feței de pernă.

Vánoční motiv černých stromečků

 

Al doilea motiv foarte plăcut pentru acest Crăciun este exact invers. Clasicul motiv în carouri roșii de Crăciun cu o combinație de verde este o mică întoarcere în copilărie. Și de aceea acest motiv a revenit între motivele populare de Crăciun. 

Lenjeria de pat din bumbac în carouri sau chiar într-o combinație cu o culoare uni verde închis te ademenește total să sorbi vin fiert în pat și să te uiți la povești de Crăciun. Fața de masă, napronul sau suporturi farfurii în carouri roșii vor lumina orice sufragerie, la fel ca și perdelele sau pernele de scaun.

vánoční károvaný motiv

 

O noutate printre motivele de Crăciun care a devenit imediat un bestseller este un peisaj de iarnă înzăpezit. Căsuța cu acoperiș alb de zăpadă și copacii cu pălării de zăpadă creează un sentiment de pace și liniște, iar culorile deschise sunt potrivite pentru decorațiuni mici și pentru draperii lungi sau lenjerii de pat.

Vánoční povlečení - vzor zimní krajina

 

Oferta produselor și țesăturilor la metraj cu motive de Crăciun este atât de bogată, încât credem că o să-și aleagă fiecare. De asemenea există motive de Crăciun populare printre clienți noștri, care au rămas din sezoanele trecute. Steaua Crăciunului în roșu aprins, țesături exclusive argintii sau aurii strălucitoare, cerbi și căprioare în pădure înzăpezită sau steluțe pe un fundal roșu, verde sau alb.

  • Suntem o marcă cehă
  • Confecționăm la dimensiuni personalizate
  • 3000+ recenzii ale magazinului
  • Produse unice
  • 30 de zile drept de retur
  • Transport gratuit
    de la 300 lei