Postat în data 9.9.2022

Noutăți de toamnă de la Goldea

Când iarna ne întreabă ce am făcut vara, avem o listă întreagă de noutăți pregătite! Puteți încerca multe dintre ele imediat sau puteți aduna inspirație pentru sezonul următor.

Ca în fiecare lună, veți găsi câteva produse sau modele noi în oferta noastră din septembrie. Unul dintre acestea este lenjeria de pat Deluxe, care este confecționată din bumbac renforcé premium. Materialul frumos și moale seamănă cu bumbacul satinat și puteți alege dintre primele nouă modele frumoase de lenjerie de pat.

Acum avem din nou în stoc modelul popular de pânză de bumbac numit Câmp de vară și flori de cireș Sakura, două dintre cele mai populare motive pentru lenjerie de pat, perdele sau fețe de masă. Dacă vă place să coaseți și să vă decorați casa, vă puteți face stocuri de țesături pentru toată iarna.

Un nou serviciu, care va fi apreciat de proprietarii de perne de diferite dimensiuni, este ajustarea dimensiunii feței de pernă. Dacă achiziționați lenjeria noastră de pat și dimensiunea standard a feței de pernă de 50x70 cm nu vi se potrivește, puteți comanda o față de pernă pe măsură.

Pentru revista Zlín Patriot, directori generali ai Goldea, Michal Kempa și Ondřej Boček, au acordat un interviu în care au rememorat începuturile afacerii lor și au dezvăluit planurile lor mari pentru viitor. Articolul se intitulează Vrem să creștem până la cer.

Un eveniment major în septembrie 2022 este intrarea Goldea pe piața poloneză. Lucrăm la traducerile pentru versiunea poloneză a magazinului electronic și așteptăm cu nerăbdare cum după pătrunderea pe piețele din România, Slovacia și Ungaria, vom pătrunde și la vecinii noștrii din nord.

Lucrăm la o prezentare și mai bună a produselor noastre pe e-shop. Fotografiile vor fi atât de realiste încât veți putea vedea textura materialului și veți primi exact produsul pe care îl vedeți pe monitor atunci când comandați.

Soarele încă strălucește afară, dar noi lucrăm deja din greu la sezonul de Crăciun. Ne-am mutat în sfârșit în noua noastră hală în această vară, așa că suntem pregătiți să facem față tuturor comenzilor dumneavoastră, chiar dacă sunt de două ori mai multe.

Având în vedere numărul tot mai mare de comenzi, ne extindem echipa de expediere, ne pregătim spațiul de depozitare și ne asigurăm noi ateliere de cusut pentru o cooperare ulterioară, astfel încât să putem trata cererile fără întârziere. Ne pre-stocăm cu bunuri și materiale de ambalare, astfel încât cadourile de sub brad să ajungă la timp la dumneavoastră.

Și, bineînțeles, pentru Crăciun, pregătim noi modele interesante în culori neobișnuite, care vor da interiorului dvs. un stil neconvențional. Îl așteptați și voi cu nerăbdare pe Moș Crăciun?

  • Suntem o marcă cehă
  • Confecționăm la dimensiuni personalizate
  • 3000+ recenzii ale magazinului
  • Produse unice
  • 30 de zile drept de retur
  • Transport gratuit
    de la 300 lei