Mâinile pricepute ale croitoreselor cehe nu pot fi înlocuite

Deseori vedeți cuvintele "Czech handmade" în produsele noastre Goldea. Poate vă întrebați dacă aceasta este doar o etichetă de marketing sau dacă este vorba într-adevăr de textile de casă cusute manual?

Măsurați substanța. Se taie. Coaseți. Pliați. Înfășurați. Toți acești pași, de la pachetul de țesătură până la produsul finit, sunt repetați în fiecare zi de sute de croitorese în atelierele de cusut împrăștiate pe tot cuprinsul Republicii Cehe. Fără roboți sau linii automate. Doar mâinile cehești de aur ale femeilor care cos perdele, lenjerii de pat, fețe de masă și alte decorațiuni exact pe placul dumneavoastră. Și o fac cu dragoste și grijă, pentru că le pasă de satisfacția dumneavoastră.

 

 

Lucrarea cehă făcută manual este o valoare cu care ne mândrim la Goldea. Cu toate acestea, suntem conștienți de faptul că ucenicia de croitoreasă dispare din școlile cehe și că este din ce în ce mai dificil să găsim croitorese calificate. Cu toate acestea, nu ne dăm bătuți și cooperăm cu zeci de ateliere de cusut mai mici și mai mari. Doar așa putem procesa comenzile dvs. fără întârzieri și putem menține calitatea excepțională a lucrului nostru manual.

În câțiva ani s-ar putea să fim nevoiți să folosim mașini de tăiat sau de cusut pentru a face întregul proces mai rapid și mai ieftin. Dar, deocamdată, ne bazăm pe croitoresele noastre calificate, care poate că stau chiar acum la mașina lor de cusut, punând ultimele detalii pe noua dumneavoastră lenjerie de pat sau perdele personalizate.

 

 

 


Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
859 puncte de livrare în toată România