Postat în data 8.2.2023

Lenjeria de pat reversibilă este hit-ul acestui an

 

Solid sau cu model? Dacă nu te poți decide ce lenjerie de pat să îți iei pentru dormitor, fiți o femeie montană isteață. Încearcă o combinație de culori solide și imprimeuri.

În pat, veți putea să vă întoarceți nu numai dumneavoastră, ci și plapuma. Dacă ai chef de un model vesel, te vei bucura din plin de partea cu imprimeu. Dacă sunteți înclinați pentru stil și simplitate, lăsați pur și simplu să iasă în evidență zona mare de culoare solidă de pe cealaltă parte. Și, bineînțeles, acest lucru este valabil și pentru fețele de pernă.

 

 

Veți aprecia în mod deosebit opțiunile de lenjerie de pat reversibile într-un pat dublu, care pot fi coordonate în culori, chiar dacă unul doarme sub eucalipt, iar celălalt alege o invazie cu motiv de lămâie verde. Sau s-ar putea să vă plictisiți pur și simplu de un anumit model sau culoare după câteva zile. Nu trebuie să schimbați imediat plapuma, doar să o întoarceți și gata! Pentru zilele însorite de primăvară și vară, alegeți culori pastelate proaspete și imprimeuri vesele; în lunile mai reci, nu ezitați să apelați la carouri clasice roșii și verzi sau la un gri neutru.

 

      

 

Alegeți cu atenție nu numai modelul și combinația de culori, ci mai ales calitatea. Produsele cehe fabricate din bumbac 100% au o durabilitate îndelungată și sunt de culoare stabilă. Dacă alegeți bine, lenjeria de pat vă poate rezista mulți ani la bine și la rău, vara și iarna, și vă va servi până când se va rupe.

  • Suntem o marcă cehă
  • Confecționăm la dimensiuni personalizate
  • 3000+ recenzii ale magazinului
  • Produse unice
  • 30 de zile drept de retur
  • Transport gratuit
    de la 300 lei