• Acasă
  • Blog
  • Înveselește-ți apartamentul cu accesorii în culoarea anului 2023

Postat în data 1.3.2023

Înveselește-ți apartamentul cu accesorii în culoarea anului 2023

Roșu cu o proporție de violet, numit Viva Magenta, este culoarea oficială a anului 2023. Dacă nu știți exact despre ce culoare este vorba, magenta este cuvântul ceh pentru violet. Culoarea anului ar trebui sa simbolizeze noi începuturi și curaj.

 

Dacă vă gândiți la textile noi pentru casă, magenta cel mai bine va ieși în evidență, în sufragerie sau în dormitor. Fie că este vorba de fețe de pernă, fețe de masă, perdele, prosoape sau lenjerie de pat, această culoare între roșu, vișiniu, fucsia și roz închis se va potrivi peste tot. După culoarea din 2022, numită Veri Peri, care era mai mult un violet, și galbenul deschis din 2021, acum este revenirea la culorile naturale și la nuanțele pământului. O inspirație care va influența tendințe globale în modă, design și în multe alte domenii.

Nu este necesar să vă schimbați întreaga garderobă sau să cumpărați mobilier nou de la zero. Dar câteva piese noi vă vor face cu siguranță plăcere. Fie că este vorba de o nuanță violet pe modele și imprimeuri sau de o zonă mare monocromă într-una dintre nuanțele de roșu și vișiniu, nu veți fi dezamăgiți. Magenta o veti găsi în bujori, magnolii, flori de cireș sau mac înfloriți în grădină. Se îmbină minunat cu un alb sau bej natural. Este culoarea care nu va fi niciodată plictisitoare.

Dacă vă plac contrastele, nu ezitați să combinați culorile anului cu cele anterioare. Galben strălucitor, gri neutru sau violet. Roșu coral, albastru clasic sau o culoare verde proaspăt. Și au trecut doar câțiva ani de când lumea era copleșită în roz pudră, care se potrivește de minune cu albastru și gri. Sentimentul este decisiv pe care îl asociați cu culorile. Toată lumea vrea să se simtă acasă comfortabil.

Cu toate acestea, determinarea culorii anului nu este doar un capriciu de modă. De un sfert de secol, aceasta este aleasă de experții de la Pantone Color Institute, o companie americană care analizează tendințele pe rețelele sociale, investighează stilul de viață și starea de spirit din societate. Culoarea din acest an, Viva Magenta, simbolizează revenirea optimismului, în primul rând fiind un lucru important, după care ar trebui să ne ghidăm!

  • Suntem o marcă cehă
  • Confecționăm la dimensiuni personalizate
  • 3000+ recenzii ale magazinului
  • Produse unice
  • 30 de zile drept de retur
  • Transport gratuit
    de la 300 lei