• Acasă
  • Blog
  • Inspirându-se din natură: Cum se realizează lenjeria de pat Goldea?

Postat în data 4.6.2024

Inspirându-se din natură: Cum se realizează lenjeria de pat Goldea?

Brand-ul Goldea relatează o poveste cu fiecare motiv. O poveste, inspirată din viața de zi cu zi. Încercăm să surprindem momente și să le transformăm în ceva durabil. Modelul Pajiște romanească este o dovadă în acest sens.

S-a născut în mintea designerului nostru Monica, care s-a îndrăgostit de frumusețea florilor de pajiște românești. Amintirile plimbărilor de vară prin pajiștile înflorite au fost reflectate în motivul delicat și detaliat care decorează nu numai lenjeria de pat, dar și fețe de pernă, fețe de masă sau draperii.

Pătrundeți mai adânc în lectură și explorați întreaga călătorie a Pajiștilor românești - de la schițe până la produsul final.

“monika” “monika”

O lume, în care ideile devin palpabile

Cheia punerii în aplicare a noului design este de a aduce ideea în lumea digitală. La începutul procesului de creație, există doar o mulțime de idei și o hârtie albă, care încet-încet începe să se umple cu tot felul de modele. Acestea devin treptat mai concrete și se formează într-un singur concept. Designerul Monica creează mai întâi schițe aproximative pentru a-și ordona ideile și a vizualiza formele și compozițiile de bază. Odată ce are o idee mai clară, trece la o tabletă grafică, unde începe să dea motivului forma sa digitală sub formă de contururi.

În cadrul acestui proces, se potrivesc formele individuale și paleta de culori până la cel mai mic detaliu. Fiecare mișcare a stiloului aduce designul mai aproape de forma sa finală, iar ideea inițială devine designul final. Cu toate acestea, înainte ca proiectul să ajungă la imprimantă, elementele individuale trebuie aranjate pe țesătură astfel încât să se repete și să se completeze fără probleme. După aceea, nu mai rămâne decât selecția decisivă a culorilor din eșantioane specializate pentru a se potrivi cât mai bine cu culorile desenului.

După o selecție atentă a culorilor și o reglare fină a tuturor detaliilor, motivul „Pajiște românească” este gata pentru imprimarea finală pe țesătură.Tehnologiile moderne de imprimare garantează o reproducere fidelă a culorilor și a tuturor detaliilor fine.

Munca de precizie a croitoreselor noastre

În momentul în care aducem țesătura de la imprimantă, intervine gândirea croitoreselor noastre. Atelierul nostru combină munca de precizie cu cea mai recentă tehnologie, permițându-ne să perfecționăm fiecare produs până la cel mai mic detaliu. Fiecare cusătură este realizată cu cea mai mare grijă și atenție la detalii pentru a ne asigura că produsele noastre nu sunt doar frumoase la vedere, ci și de înaltă calitate și durabile pentru utilizarea zilnică. Croitoresele acordă cea mai mare atenție fiecărei piese, iar datorită îndemânării și experienței lor, motivul Pajiștilor românești dobândește viață.

“sici-dilna” “sici-dilna”

Lenjeria cu motivul „Pajiște românească” nu este doar o bucată de țesătură. Este o poveste plină de inspirație, de ani de efort și de muncă manuală esențială. Lăsați-vă fascinați de detaliile delicate ale florilor de pe pajiște și bucurați-vă de o notă de adevărată natură românească în confortul propriei case.

Descoperă produsele din colecția Pajiște Românească

  • Suntem o marcă cehă
  • Confecționăm la dimensiuni personalizate
  • 3000+ recenzii ale magazinului
  • Produse unice
  • 30 de zile drept de retur
  • Transport gratuit
    de la 300 lei