• Acasă
  • Blog
  • Goldea: Din domeniul floorball-ului în lumea textilelor de casă

Postat în data 24.5.2024

Goldea: Din domeniul floorball-ului în lumea textilelor de casă

Povestea firmei Goldea a început în urmă cu mai bine de 15 ani, pe terenul de floorball. Doi prieteni, Michal și Ondra, țineau în mână vise și planuri de viitor în loc de crose de hochei. Atunci încă nu știau că prietenia lor va da naștere la ceva mult mai mare - un magazin online cu textile originale pentru casă, care acum cucerește inimile oamenilor din întreaga Europă Centrală.

Totul a început nevinovat

Michal și Ondra au intrat în afaceri online și au înființat împreună un studio web. Odată cu trecerea timpului, însă, au descoperit că nu era întocmai ceea ce căutau. Au decis să își creeze propriul magazin electronic, care a fost precedat de o căutare a furnizorului ideal. Atunci a apărut oportunitatea perfectă - o șansă de a-și transforma viziunea în realitate. Chiar dacă nu aveau experiență în acest domeniu, au acceptat cu entuziasm oferta și împreună au început să dezvăluie secretele lumii textilelor pentru casă. Călătoria nu a fost ușoară. Au trebuit să învețe, să depășească obstacole și să înfrunte eșecuri. Dar nu au renunțat. Împreună au țintit la atingerea obiectivului și, cu fiecare pas, visul lor a devenit din ce în ce mai puternic.

Gol, a fost în 2016

În 2016, Goldea, un magazin online cu textile de casă unice din Zlín, a văzut lumina zilei. Modelele originale și dragostea croitoreselor cehe, pusă în fiecare cusătură, au cucerit treptat inimile a mii de clienți din Cehia, Slovacia, România, Ungaria și Polonia. Goldea a devenit sinonim cu calitatea, confortul și frumusețea în case.

Michal și Ondra: "Pe atunci, pe terenul de floorball, nu ne-am imaginat niciodată că Goldea va exista și că va deveni ceva atât de mare. Într-un spațiu care formează o casă. Un spațiu care crește odată cu noi, dar și cu voi, clienții noștri."

Goldea nu este doar un magazin electronic. Este o poveste despre prietenie, voință și dragoste de casă. Este o poveste despre cum visele pot deveni realitate dacă punem suflet în ele și ne unim forțele.

Vă mulțumim că faceți parte din povestea noastră!

Echipa Goldea

  • Suntem o marcă cehă
  • Confecționăm la dimensiuni personalizate
  • 3000+ recenzii ale magazinului
  • Produse unice
  • 30 de zile drept de retur
  • Transport gratuit
    de la 300 lei