Draperii de Crăciun

Draperiile de Crăciun sunt o noutate în oferta noastră pentru aceste sărbători. Acum aveți ocazia să vă decorați complet interiorul, inclusiv și draperiile în motive și culori de Crăciun. Oferim draperii de Crăciun ca draperii gata confecționate - sunt complet cusute cu tiv și la partea de sus au cusută o panglică universală.

Datorită acestui fapt draperia poate fi bine plisată și o puteți agăța cu clemă sau cârlige. Oferim draperiile în șapte dimensiuni. Dacă aceste dimensiuni nu vi se potrivesc, la majoritatea draperiilor de Crăciun puteți introduce propriile dimensiuni. Toate draperiile din această ofertă au motive tipice de Crăciun și sunt confecționate din pânză 100% bumbac, sau din țesătura decorativă spaniolă LONETA.

Toate draperiile de Crăciun sunt confecționate în atelierele noastre din Cehia și de aceea sunt un produs ceh de calitate 100%.

Total 40 articole

 

document.oncontextmenu=null;document.onselectstart=null;document.ondragstart=null;document.onmousedown=null;document.body.oncontextmenu=null;document.body.onselectstart=null;document.body.ondragstart=null;document.body.onmousedown=null;document.body.oncut=null;document.body.oncopy=null;document.body.onpaste=null;document.oncontextmenu=null;document.onselectstart=null;document.ondragstart=null;document.onmousedown=null;document.body.oncontextmenu=null;document.body.onselectstart=null;document.body.ondragstart=null;document.body.onmousedown=null;document.body.oncut=null;document.body.oncopy=null;document.body.onpaste=null;

Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
894 puncte de livrare în toată România