Pernă sau pernă mică? Pentru lenjeria de pat, mai nou vom ajusta dimensiunea feței de pernă

Am introdus o nouă funcție de ajustare a dimensiunii feței de pernă la cererea clienților noștrii. Dimensiunea standard a feței de pernă de 50x70 cm, care este inclusă în majoritatea lenjeriei de pat, s-ar putea să nu se potrivească tuturor. Acum oferim o soluție simplă.

În detaliile produsului de lenjerie de pat veți găsi o funcție de modificare a dimensiunii feței de pernă. Fie că aveți o pernă anatomică sub cap, o pernă cu spumă specială, o pernă umplută cu hrișcă sau cu lavandă parfumată, vă vom coase o față de pernă pe măsură. Nu trebuie decât să specificați dimensiunile dorite, iar croitoresele noastre vor coase o față de pernă care vi se potrivește perfect. Și este gratuit.

Satisfacția clienților noștrii este cel mai importantant lucru pentru noi. Alegeți lenjeria de pat care vă place și noi ne vom ocupa ca să primiți exact dimensiunea de care aveți nevoie. Fără limite, fără taxe, fără întârzieri. Cu doar câteva clicuri de mouse, vă veți întinde în patul dvs. cu o lenjerie nouă confecționată în doar câteva zile. Așteptăm cu nerăbdare comanda dumneavoastră!


Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
859 puncte de livrare în toată România