Postat în data 15.5.2024

Cum vă transformă nopțile draperiile blackout?

În vremurile aglomerate de astăzi, un somn de calitate este mai important ca niciodată. Întunericul este esențial pentru regenerarea creierului și a corpului, mai ales noaptea. Dacă sunteți deranjat de luminile străzii, de mașinile care trec sau de soarele de dimineață, atunci draperiile Blackout sunt soluția ideală pentru dvs.

În acest articol, veți afla cum funcționează draperiile Blackout, ce tipuri există și ce trebuie să căutați atunci când alegeți una.

De ce să achiziționați draperiile blackout?

Sunteți o ciocârlie? Vă deranjează razele soarelui de dimineață care pătrund prin geamuri și vă trezesc mai devreme decât ați dori? Sau vă luptați cu luminile deranjante de pe stradă?

Draperiile Blackout vă ajută să obțineți un întuneric perfect în interior. Fie în timpul zilei, fie pe timp de noapte. Acestea sunt realizate din materiale speciale care blochează până la 100% din lumina soarelui. Datorită acestui fapt, vă puteți bucura în sfârșit de un somn netulburat și vă puteți trezi odihniți și plini de energie.

Dar aceasta nu este tot! Draperiile blackout nu numai că vă pot face casa mai întunecată, dar vă pot și izola fonic. Țesăturile groase diminuează zgomotul de pe stradă și din alte surse din jur, creând o atmosferă plăcută și liniștită, ideală pentru odihnă și relaxare.

Cum să alegeți draperiile blackout?

Înainte de a pleca în căutarea draperiilor ideale de blackout, trebuie să vă pregătiți bine pentru achiziție. Există mai mulți factori de luat în considerare care vor afecta funcționalitatea și aspectul estetic al noilor dvs. accesorii.

1. Capacitatea de încărcare: Draperiile blackout sunt în mod inerent destul de grele. Prin urmare, este esențial ca grilajul pe care le atârnați să le poată susține greutatea fără riscul de a se îndoi sau rupe. Nu subestimați metoda adecvată de fixare.

2. Culoarea: Dacă doriți să obțineți cea mai perfectă întunecare, alegeți culori închise. Acestea absorb și nu reflectă lumina, asigurând un somn odihnitor și netulburat chiar și în zilele însorite.

3. Dimensiuni: Pentru a obține o draperie bogată în pliuri și un aspect elegant, se recomandă înmulțirea lățimii ferestrei care urmează să fie acoperită cu coeficientul 1,5. În acest caz, este ideal să alegeți draperii pe măsură, care să se potrivească perfect ferestrelor dvs.

4. Combinație cu perdele: Perdelele nu numai că îndeplinesc o funcție estetică, dar pot, de asemenea, să atenueze lumina ambientală și să adauge aerisire în interior. Draperiile blackout formează o pereche ideală.

Ce țesături sunt folosite pentru a confecționa draperiile blackout?

Draperii blackout sunt de obicei confecționate din țesături sintetice, cel mai adesea din poliester. Această alegere nu este întâmplătoare - poliesterul este durabil, ușor de întreținut și oferă o gamă largă de culori și modele. În plus, poliesterul se poate spăla la 30-40°C, așa că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu draperiile dvs. chiar și după spălări repetate.

Țesăturile pentru draperiile blackout variază în funcție de greutate, gradul de întunecare și structura materialului. În magazinul nostru online ne concentrăm pe două tipuri principale:

Țesătură marcată BL

Această țesătură de lux are o structură în trei straturi. În mijloc este plasat un strat întunecat de tip blackout care în lunile de vară, va ajuta, de asemenea, la prevenirea pătrunderii căldurii în încăpere. Acesta este acoperit cu două straturi de țesătură obișnuită. Acest lucru determină draperiile să arate elegant și sofisticat. Le oferim într-o gamă largă de culori și modele, astfel încât veți găsi cu siguranță o nuanță care să se potrivească perfect cu interiorul dvs.

Țesătură marcată YY

Pentru un nivel maxim de întunecare și izolare fonică, materialul marcat YY este ideal. Această țesătură cu două straturi are un strat de țesătură cauciucată, care asigură o întunecare perfectă chiar și în cele mai luminoase încăperi. În același timp, reduce zgomotul din exterior, astfel încât vă puteți bucura de liniște și confort netulburat. Este important de reținut că stratul cauciucat are un revers de culoare diferită, ceea ce poate distrage atenția. Țesătura marcată YY este disponibilă doar în lățimea de 140 cm.

Acum este momentul pentru schimbare. Descoperiți selecția largă de draperiile Blackout, care arată grozav și vă oferă, de asemenea, un somn liniștit și netulburat.

  • Suntem o marcă cehă
  • Confecționăm la dimensiuni personalizate
  • 3000+ recenzii ale magazinului
  • Produse unice
  • 30 de zile drept de retur
  • Transport gratuit
    de la 300 lei