• Acasă
  • Blog
  • Cum să alegi cearceaful potrivit pentru o saltea înaltă?

Postat în data 24.8.2022

Cum să alegi cearceaful potrivit pentru o saltea înaltă?

Nu trebuie să fiți o Prințesă pe un bob de mazăre astfel încât să vă placă să dormiți pe o saltea înaltă. Trendul saltelelor înalte își croiește treptat drum dinspre hotelurile exclusiviste către gospodăriile obișnuite. Dar pentru saltelele mai înalte decât cele obișnuite de 20 cm, cum alegi un cearceaf care să țină și să se potrivească corespunzător? Noi vă dăm câteva sfaturi!

Atunci când cumpărați un cearșaf pentru o saltea înaltă, uitați-vă întotdeauna nu numai la lățime, ci și la înălțime. Majoritatea cearșafurilor sunt potrivite pentru saltele cu o înălțime de până la 20 cm sau cel mult 25 cm. Dacă aveți o saltea mai înaltă, este de asemenea important să știți dacă sunteți în căutarea unui cearșaf pentru saltea simplă sau dublă. În timp ce este mai ușor să găsești cearceafuri pentru un pat single de 90x200 cm, chiar și pentru o saltea înaltă, s-ar putea să ai o problemă cu o gamă limitată pentru un pat dublu de 180x200 cm sau pentru un pat făcut la comandă.

Cearșafurile pentru saltele înalte de dimensiuni standard au o bandă elastică în jurul perimetrului și țin salteaua mai înaltă ferm pe poziție. De obicei, acestea sunt confecționate din jerseu sau material de tip frotir și sunt concepute pentru saltele cu înălțimea de până la 40 cm. Dacă ați cumpărat o saltea pentru pat înalt cu dimensiuni non-standard, cum ar fi o saltea pe măsură, va trebui să comandați cearceafuri care să se potrivească și să nu se strângă.

Puteți comanda cu ușurință cearceafuri din bumbac personalizate în culori monocrome sau cu modele. Dacă vă plac lenjeriile de pat de lux și nu doriți să renunțați la ele nici măcar într-un dormitor personalizat, încercați cearceafuri damasc, pe care vom fi, de asemenea, bucuroși să le confecționăm în dimensiunea dorită. Dacă ne trimiteți prin e-mail cererea dvs. specifică pentru un cearceaf făcut la comandă la adresa [email protected], vă vom face o ofertă specifică în funcție de dimensiunea cearceafului și de materialul pe care îl alegeți.

Este atât de plăcut când nu trebuie să te dai jos din pat dimineața, ci doar să-ți atârni picioarele. Este atât de confortabil să ai o saltea mai înaltă, din material de calitate, care te face să te simți ca și cum ai dormi în rai. Asta atâta timp când nimic, nici măcar un bob de mazăre sau un cearceaf șifonat, nu te împinge în spate. Oferă-ți un confort maxim cu cearceafurile potrivite și te vei simți de-a dreptul regal.

  • Suntem o marcă cehă
  • Confecționăm la dimensiuni personalizate
  • 3000+ recenzii ale magazinului
  • Produse unice
  • 30 de zile drept de retur
  • Transport gratuit
    de la 300 lei