Cearceafuri de pat terry - impermeabile

Dacă sunteți în căutarea cearceafurilor cu elastic care să fie impermeabile și care să nu permită pătrunderea lichidului în saltea, atunci sunteți în categoria potrivită. Este un tip de ceaceaf special care datorită stratului inferior din poliuretan impermeabil (PU), nu va permite absorbarea lichidelor și a altor impurități în saltea. Stratul superior al cearșafului este plăcut la atingere, este realizat din bumbac 100% într-un finisaj Terry.

Cearceafurile impermeabile pe care le oferim au proprietăți excelente. În ciuda stratului impermeabil acestea pot respira și împreună cu tratamentul antibacterian asigură o igienă perfectă a patului. Stratul inferior al cearșafului de pe saltea nu alunecă și nici nu foșnește, așa că nu ve-ți ști că este un cearșaf special impermeabil. Datorită elasticului de jur-înprejur, cearceaful înconjoară perfect salteaua până la o înălțime de aproximativ 20 cm.

Oferim cearșafuri impermeabile de dimensiunea 90x200 (pat de o persoană), 180x200 (pat dublu), dar și de dimensiunile de 60x120 și 70x140 cm pentru pătuț de copii. Dacă sunteți în căutarea doar a unei prelate impermeabile, vă recomandăm un protector pentru saltele impermeabil.

Filtrați în funcție de parametri
Total 10 articole

Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
360 puncte de livrare în toată România