Alegem prosoape de mâini și prosoape de baie - un ghid complet de cumpărare

Dacă dorim ca prosoapele de mâini și prosoapele de baie să reziste mult timp și să poată fi spălate bine, trebuie să cumpărăm prosoape de calitate. De aceea acordați atenție din ce material sunt fabricate, ce greutate au, care este lungimea fibrelor, culoarea lor și cine este producătorul.

Dacă alegeți prosoape de mâini și prosoape de baie noi, greutatea lor trebuie să fie de 450 g/m2 și mai mult. Deoarece se spală cel puțin o dată pe săptămână, trebuie să fie de o calitate foarte bună pentru a se menține în stare bună, chiar și după multe cicluri de spălare. Prin urmare, vă recomandăm să nu decideți doar având la bază prețul acestora. Pariul pe calitate merită cu siguranță. Înainte de a utiliza prosoape de mâini și prosoape de baie pentru prima dată, spălați-le mai întâi de două ori succesiv. Fibrele slabe se desfac, altele se strâng și se îndepărtează substanțele chimice și de înmuiere care sunt adesea adăugate în timpul fabricației. Nu călcați prosoapele de mâini și prosoapele de baie și nu folosiți balsam de rufe care dăunează fibrelor și provoacă o absorbție mai mică. Aflați cum e bine se spălați prosoape de mâini și prosoape de baie.

Calitate în funcție de greutate

Prosopul de baie este mare și va servi pentru a ne usca întregul corp. Prosopul de mâini este mai mic și este utilizat mai ales pentru uscarea mâinilor sau a feței. În baia dvs. aveți nevoie de amândouă. Cele mai frecvente dimensiuni de prosoape de mâini și de prosoape de baie sunt de 30 x 50 cm, de 50 x 100 cm și de 70 x 140 cm. De asemenea, pot fi cumpărate într-un set. Pentru recunoașterea calității se aplică aceleași criterii. Mai presus de toate, prosoape de mâini și prosoape de baie de calitate ar trebui să aibă o greutate mai mare. Aceasta ar trebui să fie de cel puțin 450 g/m2. Dacă găsiți un număr mai mic pe etichetă, aceste produse nu vă vor rezista mult. De asemenea, nu cumpărați prosoape de mâini și prosoape de baie pe care nu veți găsi această informație, producătorul nu trebuie să o menționeze. Însă, dacă este sigur de calitatea produselor sale, cu siguranță o va indica pe etichetă.

Prosoape de mâini și prosoape de baie plușate, confortabile și moi

Materialul plușat este o variantă de calitate clasică, testată de-a lungul anilor. După duș, datorită prosoapelor de mâini și prosoapelor de baie, vă puteți bucura de o îngrijire delicată a pielii. Prosoapele de mâini și prosoape de baie plușate sunt căutate datorită moliciunii și absorbției lor. Puteți alege din multe variante de culoare și le potriviți simplu cu interiorul băii. În plus, puteți cumpăra covorașe de baie și toaletă în aceeași culoare. De asemenea, acordați atenție gradului de spălare. Bacteriile și virusurile sunt distruse la 60°C, de aceea concentrați-vă asupra acestei informații și la produsele din material plușat.

Prosoape de mâini și prosoape de baie Exklusiv

Ați întâlnit vreodată acest nume? Datorită prosoapelor de mâini și prosoapelor de baie plușate, care poartă numele de Exklusiv, veți oferi pielii dvs. o îngrijire mult mai delicată după duș și după baie. Prosoapele de mâini și prosoapele de baie plușate Exklusiv sunt disponibile în multe combinații de culori. Datorită absorbției ridicate, bacteriile nu se așează pe ele, sunt antibacteriene și moi la atingere, chiar și după multe spălări. Cu toate că au aceste proprietăți, pot fi spălate la 60°C și sunt, de asemenea, recomandate persoanelor care suferă de alergii. Pentru acestea este caracteristic microbumbacul 100%, foarte fin, cu fibre lungi, aspect pufos, absorbție excelentă și aspect moale, fiind decorate, cu o bordură foarte elegantă. Prosoapele plușate unice Exclusiv au o greutate mare de 580g/m2.

Prosoape de plajă mari și de înaltă calitate

Dacă vă pregătiți pentru o excursie la mare, lac și piscină, vă va prinde bine un prosop de plajă. Prosoapele de plajă mari sunt în dimensiunile de 100x180, 90x170 și de 90x160 cm. Ele pot fi puse direct pe nisipul plajei sau puse peste un șezlong de plajă. Cu ele vă veți bucura de confort maxim, de soare și de marea foșnitoare. Datorită mărimii lor, prosoape de plajă sunt potrivite chiar și pentru doi adulți. Sunt confecționate din bumbac 100% de înaltă calitate, foarte absorbant, pieptănat și fin,având finisaj plușat. În oferta există multe modele de design. Au o greutate mare de 440 g/m2 și pot fi spălate la temperatură de 60°C. În felul acesta înlăturați cu ușurință nisipul, sarea și clorul din piscină.

Prosoape unice de bambus

Fibrele de bambus au o absorbție ridicată, sunt catifelate, fine și, în plus, au proprietăți antibacteriene. Motiv pentru care vă puteți permite să cumpărați și un prosop și un prosop de baie de bambus care se spală la 40°C. Fibra de bambus previne în mod natural creșterea bacteriilor, reduce formarea de mirosuri neplăcute și este foarte potrivită pentru bolnavii de alergie. De obicei, veți găsi o combinație de fibre de bambus de calitate și bumbac. Bumbacul pieptănat cu fibre lungi conferă produselor rezistența și durabilitatea necesare chiar și cu o utilizare mai frecventă. Aceste prosoape și prosoape de baie de bambus au o durată de viață foarte lungă.

Prosoape de mâini de hotel și prosoape de baie de calitate

Prosoapele de mâini de hotel și prosoapele de baie de înaltă calitate și durabile sunt concepute în mod special pentru hoteluri, pensiuni și centre wellness. Sunt de primă calitate, dintr-un material plăcut și au un aspect de lux. Sunt moi, absorbante, foarte rezistente la solicitări și uzură chiar și în timpul spălării frecvente. Își păstrează proprietățile și aspectul calitativ mult timp. Prosoapele de mâini sunt disponibile cu dimensiuni de 30 x 50 cm sau de 50 x 90 cm și prosoape de baie de 70 x 130 cm.

Prosoape de lucru din bumbac și waffle

Prosoapele de lucru sunt suficient de durabile, practice și utile pentru utilizare la locul de muncă. Puteți alege din diferite variante de culoare și modele. Se pretează pentru ateliere, fabrici și ateliere de acasă. Prosoapele de lucru din bumbac și waffle sunt absolut indispensabile în condiții dificile de exploatare, datorită absorbției și rezistenței lor ridicate. Chiar și cu utilizarea frecventă, prosoape de lucru au o durată de viață lungă.


Cusut personalizat din oferta de țesături
oferta unica mai mult de 10 000 de produse
Produse cehe materiale textile de casă de calitate
30 de zile pentru returnare de la cumpărarea mărfii
894 puncte de livrare în toată România